2013 Sonbahar- Kış Saç Modelleri

1 Eylül 2012 Cumartesi

2013 yılında genel olarak saçlar da, daha özgür ve derli toplu bir salaşlık söz konusu. Şöyle bir kategorize edersek;




















Okullu Kız : Yandan ayrılarak arkaya doğru tutturulmuş, biryantin ile cilalanmış gibi parlayan ıslağımsı saçları Jil Sander ve 3.1 Phillip Lim şovlarında görmüştük. Düz ya da hafif dalgalı saçlı iseniz bu modeli kolaylıkla uygulayabilirsiniz.
Özellikle kalem etek-ipek gömlek kombini ya da jean ve basic t-shirt ile rahatlıkla uygulayabileceğiniz bu saçı, aksesuarlar ile farklı görünümler elde edebilirsiniz.




Tatlı Prenses : Bu sene makyaj her ne kadar gotik denilse de, ironik bir şekilde saçlar o kadar rahat ve çocuksu. Saç maşası ile sağlanmış doğal kıvrımlar özellikle açık renk saçlarda çok daha gösterişli duruyor. Her türlü yüz hattını yumuşatacak ve çocuksu bir görünüm verecek bu prenses modeli bizim favorimiz.



Kulak Arkası :Dağınık ama tutarlı salaş görünümü en çok Balmain ve Alexander Wang defilelerinde gördük. Saçlar hacimli, dağınık ve kulak arkası. Kulağım kepçe yapamam diyenleriniz varsa, bir oh çekin çünkü bu da trendin bir parçası.
Daha çok günlük kullanım için rahat bir model. Ama makyajınızı canlı tutup vamp bir hale bürünebilirsiniz.





Topuz Aşkına : İşte ikinci favorimiz. Tamamiyle bir kurtarıcı! Söz dinlemeyen saçlar için birebir. İnanın ne giyerseniz giyin, muhakkak ki bu saç stili ile dikkat çekersiniz. Tabi burada dikkat etmeniz gereken, uygun bir makyaj uygulamak. Gözlere ve dudaklara uygulanacak doğru renkler ile hazırsınız demektir.

0 yorum:

Yorum Gönder

● Türkçe yazım ve dil bilgisi kurallarına uyunuz!
● Emeğine sağlık , teşekkürler gibi yorumlar spam sayılıp anında silinir.
● Rencide edici ve hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
● Web adresinizin yorum içeriğinde geçmemesine dikkat ediniz .