Kağıttan Ayakkabı!

17 Nisan 2012 Salı


Eskiden geri dönüşümlü kıyafet denince aklımıza hippilerin giyim tarzı gelirdi. Elde boyanmış, sade kesimli ve doğal görünümlü kıyafetler… Şimdilerde ise tüm tasarımcılar doğa dostu ürünler tasarlıyor ve trend bu eksen etrafında dönmeye başlıyor.

Geri dönüşümlü ürün denince son yıllarda en çok akla gelen markalardan biri haline gelen Amerikan markası Civic Duty, kağıttan yapılma ayakkabılarıyla dikkatleri üzerine topluyor. Tarzınız ne olursa olsun tüm kıyafetlerinizi tamamlayacak rengarenk ayakkabı modellerinden vazgeçemeyeceğiniz Civic Duty markası şimdi Türkiye’deki alıcılarıyla da buluşuyor.

Hiçbir hayvansal ürün içermeyen bu spor ayakkabılar bir yandan sade görünümlü olmasına rağmen renkli, hareketli ve en önemlisi konforlu bir kullanım sağlıyor, diğer yandan da sosyal sorumluluk fikrini de içinde barındırıyor. Civic Duty’yi doğa dostu yapan şey ürünlerinde TYVEK malzeme kullanması. Ev yalıtımında ve kargo zarflarında da kullanılan bu malzeme sayesinde ayakkabılar su geçirmiyor ve nefes alabiliyor.

“Ne de olsa kağıttan yapılmış, ne kadar dayanıklı olabilir?” diye düşünmeyin, Sporcum.com’dan zevkinize en uygun Civic Duty ayakkabıyı alın, hem uzun ömürlü hem geri dönüştürülebilir bu ayakkabılarla doğaya katkıda bulunun!

0 yorum:

Yorum Gönder

● Türkçe yazım ve dil bilgisi kurallarına uyunuz!
● Emeğine sağlık , teşekkürler gibi yorumlar spam sayılıp anında silinir.
● Rencide edici ve hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
● Web adresinizin yorum içeriğinde geçmemesine dikkat ediniz .