Stilini Stille...

29 Şubat 2012 Çarşamba

Kendinizi tanımak ve stilinizi belirlemek dünyaya kimliğinizi sergilemek gibidir. Kendinizi en rahat ve mutlu hissettiğiniz şeyleri giymek kişisel stilinizdeki ilk adımdır. Aslında en önemli stil belirleme unsuru aksesuarlardan geçer.
Stil belirlemek eğlenceldir, gözünüz korkmasın. Kendinize özgü bir stiliniz olmadığını düşünüpte endişeye kapılmayın. Herkesin dolabında uzun zamandır duran ve hiç giymediği kıyafetleri vardir. Eğer giymiyorsanız elden çıkarın. Belliki o şey sizin stiliniz değil. Giydiğiniz şey içinize sinmezse içinde asla rahat ve mutlu hissetmezsiniz.
Size yakışanı bulun
Deneme yanılşmadan çok şey öğreniriz. Bedeninizi tanımak ve ona göre giyinmek çok önemli. Falsoları kapatan, öne çıkması gereken yerleri belirginleştiren giyleri seçmek gerekir.

Renklerle oyunayın
Sizi hangi renklerin heyecanlandırdığını belirleyin. Siyah parçaları kullandığınızda farklı bir renk ile kombinasyon yapmaya özen gösterin. Teninize yakışacak renkleri tercih etmeye çalışın. Gardrobunuza farklı renklerde aksesuarlar ekleyin. Sadece bir kıyafetin üzerinde kullanılan bir fular veya ilgi çekici küpeler tüm havanızı değiştirecektir.

Spesifik bir parça belirleyin
Stiliniz size özgü olsun istiyoranız çoğunlukla kullanabiliyor olacağınız bir parça belirleyin. Örneğin büyük yüzükler, iri küpeler, kadınsı kol düğmeleri, saç bandı olabilir.

Unutmayın stil sahibi olmak sadece modayı yakından takip etmek değildir. Kendinize özgü stilinizin olması insanların sizi belli aksesuarlar veya giysi tarzları ile özdeşleştirebilmesi demektir.

0 yorum:

Yorum Gönder

● Türkçe yazım ve dil bilgisi kurallarına uyunuz!
● Emeğine sağlık , teşekkürler gibi yorumlar spam sayılıp anında silinir.
● Rencide edici ve hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
● Web adresinizin yorum içeriğinde geçmemesine dikkat ediniz .