İkonik Saatler

26 Ocak 2012 Perşembe

Diamantini & Domeniconi 1965’te, klasik saatler üreten bir firma olarak doğdu. Bugün Diamantini & Domeniconi, kreatif direktör Pascal Tarabay ve uluslararası genç tasarımcılarla yapılan ortak çalışmalar sayesinde, çağdaş, zekice ve temel bir tarzda üretilmiş objelerle tasarım alanındaki varlığını güçlendirme yolunda.
MOZIA / Tasarım Giovanni Levanti
Diamantini & Domeniconi’nin yeni duvar saati, renkli bir Akdeniz soyutlaması: Sıra dışı bir orantıya sahip akrep ve yelkovanı tutan geniş ama ince bir alüminyum levha.

ARCOIRIS / Tasarım Raffaele Darra
Arcoiris, Portekizce’de gökkuşağı anlamına geliyor; neşeye bir övgü: Birbirini izleyerek farklı kompozisyonlar oluşturan çok renkli şeritler.
  







CUCU’ Low Cost / Tasarım Pascal Tarabay
Pascal Tarabay’dan oldukça güncel bir guguklu saat yorumu, lazerle kesilmiş ve çok çeşitli renklerde verniklenmiş metalden yapılmış. Diamantini & Domeniconi’nin en sembolik parçası ve bu yılki yeni versiyonu da tavsiye ediliyor.



 ICONA Cucù 226 / Tasarım Giovanni Levanti
Icona, parlak ve yoğun bir renk yelpazesine sahip bir guguklu saat. Vücut boyama sanatında kullanılan renkler, sayesinde parlak yüzeyler elde edilebiliyor. Ancak bu boya kurşun ya da krom içermiyor. Küçük kuş ise hep kanarya sarısı.

0 yorum:

Yorum Gönder

● Türkçe yazım ve dil bilgisi kurallarına uyunuz!
● Emeğine sağlık , teşekkürler gibi yorumlar spam sayılıp anında silinir.
● Rencide edici ve hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
● Web adresinizin yorum içeriğinde geçmemesine dikkat ediniz .