Düz Bir Karna Kavuşmak Hayal Değil

13 Ocak 2012 Cuma

İdeal bir karna sahip olmak hepimizin hayal ettiği birşey. Malesef bu öyle kolay olmuyor. Çünkü en zor eriyen yağlar karın bölgesinde bulunmakta. Bende karın düzleştirmek için şiş bir karnın başlıca nedenlerini dikkate alarak, karnınızı kısa sürede düzleştirmenizi sağlayacak kendimce etkili yöntemleri aşağıda sıraladım. Öneriler evde uygulanabilecek kadar basit.
Acil Çözümler: Bu bölümde, kıyafetlerle fazlalıkları gizlemekten karındaki şişkinliğin hemen giderilmesine kadar kısa sürede sonuç sağlayan tavsiyeler var.
Acil Çözümler bölüme ulaşmak için Tıklayınız.

Kalıcı Çözümler: İkinci bölümde, sindirim sisteminin sağlıklı çalışmasını sağlayacak besinler ve yağ yakıcı öneriler bulacaksınız.
Etkili Çözümler: Karnınız hem düzleşsin hem de bu durum kalıcı olsun istiyorsanız, zayıflama programınızı sporla da desteklemeniz gerekiyor.Üçüncü bölümümüzde, herhangi bir alet geretirmeen, evde rahatlıkla uygulayabileceğiniz egzersizlerle tanışacaksınız.
Toparlayıcı Çözümler:  Kilo verdikten sonra vücudunuzda meydana gelebilecek gevşeme ve sarkmaları da yok etmek gerekiyor. Bu bölümde farklı bakım uygulamaları ve masaj tekniklerine yer verildi. 
Arındırıcı Çözümler: Sindirim sonucu ortaya çıkan ve vücuttan atılamayan zararlı maddeler de karında şişkinlik yaratıyor. Çünkü bazı besinler farkında olmadan şişkinliğe ve gaz oluşumuna neden oluyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

● Türkçe yazım ve dil bilgisi kurallarına uyunuz!
● Emeğine sağlık , teşekkürler gibi yorumlar spam sayılıp anında silinir.
● Rencide edici ve hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
● Web adresinizin yorum içeriğinde geçmemesine dikkat ediniz .