2012 İlkbahar Yaz Sezonunda Hangi Renkler Moda

14 Mart 2012 Çarşamba

2012 ilkbahar yaz modasında bizi parlak, pastel, renkli, sıcak bir yaz bekliyor. Sezonu şekerci dükkanı, yazlık dondurmacı ya da iyisi mi kendinizi cupcake olarak görün bu yaz. Süslemelerde yaratıcılığınızı dilediğiniz gibi kullanın. Sezonun tüm renk trendlerine bakmak ve önümüzdeki sezon hangi renkleri giyeceğimizi öğrenmek için devam…

  











BEYAZ VE GÜMÜŞ BİR ARADA!
Pür beyaz zaten güçlü bir trend olarak yazda da hayatına devam ediyor. Ama önümüzdeki sezon yanına gümüş almış halini de çok göreceğiz. Detaylarda göreceğimiz lame, özellikle düz elbise, triko, ceket ve tuniklerde karşımıza çıkacak ve stilinize harket katmanızı kolaylaştıracak. Düz beyaz giymek size çok resmi ya da “fazla” sade geliyorsa, bir de böyle deneyin.










  
LİMON SARISI ELBİSELER
Sezonun en taze renklerinden biri limon sarısı. Özellikle yaz elbiselerinde pek bir gözde olacak. Uçuşan elbiseler, şifon, organza, tük, jarse gibi kumaşlarla daha bir çekici. Beyazla kombinlendiğinde tadından yenmez!













ŞEKER PEMBESİ ELBİSELER
Bu yaz, pembenin her halini, her tonunu göremeye hazır olun. Barbie pembesinden flamingoya, Nicki Minaj’ın saç renginde kullandığı tüm pembe tonları bu yaz şeker kız Candy’ler için üretildi.Daha önce de ‘Little Pink Dress‘ yani ‘Küçük Pembe Elbise’ olarak yükselen bir trend olarak bahsetmiştik pembeden. Hala arkasında duruyoruz, bu yaz pembe en çok mini elbiselerde görülecek!








NANE YEŞİLİ ELBİSELER
Lady Gaga son videosunun introsunda “Nanenin önümüzdeki sezon patlayacağını” kendince muştulaşmıştı.  Gerçekten de yükselen değerler arasında “mint” yani nane yeşili. Dolayısıyla doktorlar bu sezonun stil ikonları sıralamasında başı çekiyor. Elbiselerde, etek ceket takımlarda, ceketlerde ve bluzlarda kendini gösteren nane yeşili sezonun olmazsa olmaz renk tonlarından.










 GÜNEŞ GİBİ PARLAK
Neon yani parlak renkler, önümüzdeki sezonda da göz almaya devam ediyor. Parlak sarı da bu renklerden biri. Müthiş enerjik bu renk özelliklerde elbiselerde ve yazlık üstlerde (daha casual parçalar da dahil) daha çok görülecek.












 PORTAKAL( TURUNCU) ELBİSELER

Bu rengin ortadan çabuk kalkacağını düşünmek fazlasıyla naif bir düşünce olurdu elbet. Portakal, hemen her tonuyla ve yine en parlak halleriyle aramızda. Ne demiştik? Şeker gibi, dondurma gibi bir sezon bekliyor bizi. İster tek başına, ister mavi, turkuaz, zümrüt yeşiliyle, isterseniz camel ile kombinleyin. Yeter ki gardırobunuzda bir “oranj” bulunsun.










  
HER TONU MAKBUL: MAVİ ELBİSELER
İstisnasız her tonu makbul mavinin bu sezon. Bebek mavisinden, göz mavisine, ultra maviden, deniz altının tüm mavi tonlarına, deniz köpüğünden turkuaza gardırobunuzu mavilerle donatmakta haksız sayılmazsınız.












 ALTIN HARDAL ELBİSELER
Bu renk tonu için eskimiş bir altın rengi, yıllanmış bir dore, parlak bir hardal ya da limon küfüne çalan koyu sarı gibi tanımlamalar yapabiliriz. Ama en iyisi görmek olacaktır. Son derece retro esintiler taşıyan bu renk favorilerimden biri. Tek başına özellikle elbise, üst ve dış giyimde kullanılabileceği gibi Louis Vuitton’da olduğu gibi beyazla oldukça taze ve Burberry Prorsum’da olduğu gibi turkuaz, mor, kahverengi ve yeşille aquatic bir görünüm yakalanabilir.









  
ZÜMRÜT YEŞİLİ

Baştan çıkartan bir taşın, en az kendisi kadar baştan çıkartıcı rengi olan zümrüt yeşili, bu sezon bolca göreceğimiz tonlardan biri. Yeşilin en zarif, en elegan tonlarından biri olduğu kesin. Bu yaz katılacağınız davetlere zümrüt yeşili bir elbiseyle gitmeniz bir hayli faydalı olacaktır. İster spor, ister resmi olsun, gardırobunuzda birden fazla zümrüt parça bulundurmak (özellikle elbise) iyi bir seçim olabilir.Gucci’nin 20′ler havası, Marni’nin geometrik form ve desenleri favorilerim arasında! 










PASTEL TONLAR

Beyaz, dore,lame ve neon renkler geçtiğimiz sezonlardan hatıra olsa da, 2012 İlkbahar/Yaz sezonunun en büyük yeniliği pastel tonlar. Hafgif, göz yormayan renkler, pudra tonları, bebek pembe ve mavisi, limon sarısı, nane yeşili, uçuk lila ve mango tonlarını da kapsayan pastel tonlar önümüzdeki sezona damgasını vuracak!

0 yorum:

Yorum Gönder

● Türkçe yazım ve dil bilgisi kurallarına uyunuz!
● Emeğine sağlık , teşekkürler gibi yorumlar spam sayılıp anında silinir.
● Rencide edici ve hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
● Web adresinizin yorum içeriğinde geçmemesine dikkat ediniz .