2012 Koton Sezon Modelleri

12 Şubat 2012 Pazar

Koton yine çok şık aksesuarlar ile bu yıl da karşımıza çıkıyor. Giysileri tamamlayan alternatif aksesuarlar kıyafetlerinize muhteşem bir hava katacak. 2012 Koton Sezon Modelleri ile sezona iddialı giren Koton, bayan koleksiyonunda yepyeni renkler ile çalışıyor. Safir mavisi, mor, safran sarısı, şarap kırmızısı, narçiçeği, yanık portakal rengi, zümrüt yeşili ve cilalı beyaz ve siyahlar göze çarpan renkler arasında.

Vizyonu “Hızlı Moda Kategorisinde Dünyada Lider Marka Olmak” olan Koton, sektörde büyük adımlar atmaya devam ediyor. Türkiye’de 195 mağazası bulunan Koton’un, toplam 24 ülkede 273 mağazası var.
KOTON, sunduğu lüks mağaza atmosferleri ile hedeflediği müşteri grubu için, rakipsiz hale gelmiş ve alışveriş merkezlerinde trafiği arttıran bir içerik yaratmayı başarmıştır.
Koton, genç ve deneyimli bir tasarım ekibi ile çalışmaktadır. Sayısı 100′ü aşan ekip, dünyaca ünlü modacıların ürünlerinin yer aldığı Designer’s Line koleksiyonu dahil olmak üzere her yıl 50′den fazla koleksiyonda 20 bin yeni modeli modaseverler ile buluşturmaktadır.

Koton 2011 – 2012 Sonbahar ve Kış koleksiyonu

Koton 2011 – 2012 Sonbahar ve Kış Koleksiyonu’nda da bu özgün ve yaratıcı modeller değişik çizgisi ve muhteşem renkleri ile gözleri kamaştırıyor. Tarz olarak 60 ve 70′li yıllardan izler taşıyan koleksiyon; sezonda çok iddialı olacak olan modelleri barındırıyor.
Koton 2011 – 2012 Sobahar ve Kış Koleksiyonunda erkek için ise blazer ceket, deri mont, slim cut takım elbise ve trençkotlar mevcut. Erkek koleksiyonunda dikkati çeken renkler; acı kahve, antrasit gri, orman yeşili, lacivert ve bordo. Bu renklerin dokunduğu yaka ve manşetler, deri detaylar, astarlar ve farklı kumaş kombineleri koleksiyonu özgün yapan ayrıntılar arasında ve Koton erkeği bu yıl çok dikkat çekeceğe benziyor.
Koton 2011 – 2012 Sobahar ve Kış Koleksiyonunda ayrıca mori kırmızı, turkuaz ve gece mavisi gibi beklenmedik renkler de var.

0 yorum:

Yorum Gönder

● Türkçe yazım ve dil bilgisi kurallarına uyunuz!
● Emeğine sağlık , teşekkürler gibi yorumlar spam sayılıp anında silinir.
● Rencide edici ve hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
● Web adresinizin yorum içeriğinde geçmemesine dikkat ediniz .