Pınar Altuğ Hamile Şıklığı

2 Ocak 2012 Pazartesi


Birkaç sene öncesine kadar anne adayları özellikle hamileliklerinin son aylarında istedikleri gibi giyinemiyorlardı. Ama artık durum değişti!


Karnı burnunda ve özensiz giyinen hamileleri görmek artık tarih oldu. Sağolsunlar, birbiri ardına açılan hamile giyim mağazaları hamileyken 'Bedenine uygun ne bulursan giy' kuralını yıktı. Sonuç olarak kadınlar hamileyken de şık giyinmeye başladı. Hamile kıyafeti üreten markalar, günlük giyimden pijamaya, gece kıyafetinden iç giyime kadar birçok çeşit sunuyor. Kreasyonlarında rahatlık kadar güzel görünmeye de önem veriyorlar. En çok beğenilenler arasındaysa, üzerinde 'Baby on board', 'Coming this winter' gibi bebekle ilgili mesajlar yazan tişörtler geliyor.


Angelina sağ olsun
ABD'li ünlü oyuncu Angelina Jolie, iki hamileliğinde de birbirinden çekici modeller giydi. Sayesinde 'hamile ama seksi' kavramıyla tanıştık. Gözümüzü kamaştıran diğer hamileler arasında Jennifer Lopez, Nicole Kidman, Salma Hayek, Jessica Alba ve bizden Pınar Altuğ'u gösterebiliriz.

'Normal görüneceksiniz'
Hamile kıyafetleri ilk olarak Amerika'da 1911 yılında Lane Bryant tarafından tasarlandı. Tanıtım için gazetelere verilen ilanda, 'Bu giysilerle normal görüneceksiniz' sloganı kullanıldı. Lane Bryant'ın kendi adını taşıyan markası, hâlâ büyük beden ve hamileler için satış yapıyor.

Rahat olun
Dördüncü aydan itibaren karnınız iyice büyüdüğünden eski kıyafetlerinizi giymeniz pek mümkün olmuyor. Bu aydan sonra hamileliğinize uygun giyinmeniz sağlığınız için de önemli... Dar kıyafetler hem belinizdeki fazlalıkları ortaya çıkarır, hem de sizi rahatsız eder. Pantolon, bacaklarınızda varis çıkmasına neden olabilir ve bebeğinize baskı yapabilir. Uzmanlar pantolon yerine etek ya da elbise giyilmesini öneriyor. Üstelik dizüstü elbiseler sizi daha hoş gösterecektir. Ayakkabı seçiminde ise tercihiniz az topuklu olanlardan yana olsun. Yüksek topuklu ayakkabılar dengenizi kaybetmenize, topuksuz ayakkabılar ise bel ağrısına sebep olabilir.

Alternatif yaratın
"Hamileler için tasarlanan kıyafetleri giymek istemiyorum" diyenlerdenseniz normal kıyafetlerle de tarzınızı yaratabilirsiniz. Örnek olarak, göğüs altından bollaşan elbise ve bluzları verebiliriz. Tek beden hırka ve bolero da her zaman kurtarıcıdır.


Hangi markalar var
* Bella Mom
* Mom-To-Be
* Gebe
* Zara
* Ebru Maternity 29-119 TL
* Dorothy Perkins
* Premaman
* Hell-Klar
* Livaa









1 yorum:

Unknown dedi ki...

hamile giyim
modelleri çok güzel oluyor

Yorum Gönder

● Türkçe yazım ve dil bilgisi kurallarına uyunuz!
● Emeğine sağlık , teşekkürler gibi yorumlar spam sayılıp anında silinir.
● Rencide edici ve hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
● Web adresinizin yorum içeriğinde geçmemesine dikkat ediniz .