2012 Yılbaşı Partisi Eğlencesi

28 Aralık 2011 Çarşamba

Şimdi temalı partiler moda. Partinizde hangi temayı seçtiyseniz, dekordan sofraya, aksesuardan kostüme temanıza uygun hazırlamanız da dünya trendi. “Zor!” demeyin, her şeyin bir çözümü var. Yılbaşı Partisi Eğlencesi deyince de çözüm PartiPaketi’nde. Örneğin yavaş yavaş kışa girilen, ruhumuzun yaz coşkunluğunu özlediği şu günlerde evinizde bir parti vermeye ne dersiniz? Taçlar, simli borozanlar, şapkalar ve diğer keyifli kostüm aksesuarlarıyla misafirlerinizi partiye “ısındırabilir”; içki çanları, tek kullanımlık shot bardakları ve dekorlarla temanızı şıklaştırabilirsiniz. Dünyada parti sektöründe ne modaysa ve ne varsa, PartiPaketi’nde bulacaksınız.
Yıkama-toplama derdi olmadan, dolapta yer kaplamadan, sizi uğraştırmadan misafirlerinize harika davetler vermek için toplam 2500 ürün çeşidiyle inanılmaz bir koleksiyon sunan www.PartiPaketi.com’dan hem on-line, hem de PartiPaketi mağazalarından perakende alışveriş edebilirsiniz.

Parti Paketi’nde neler var?
100’e yakın temada 2500 çeşit ürünü ister mağazalardan bizzat satın alın, ister internetten sipariş verin kapınıza gelsin.
PartiPaketi’nden çocuk ve yetişkin doğumgünü, ilk yaş partisi, 30-40-50-60 yaş partileri, yıldönümü, doğum, baby shower, diş buğdayı, mevlüt, sünnet, düğün, nişan, bridal shower, bekarlığa veda, kına gecesi, evlilik yıldönümü, yılbaşı, noel, paskalya, sevgililer günü, halloween/cadılar bayramı, anneler günü, babalar günü, mezuniyet, temalı partiler, kostümlü partiler, bahçe partileri, bahar şenliği, piknikler, sürpriz partiler ve tüm diğer kutlama ve özel günler için parti dekorları, sofra setleri, kostüm, kostüm aksesuarları, parti oyunları, hediyelik ve pasta tedarik edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

● Türkçe yazım ve dil bilgisi kurallarına uyunuz!
● Emeğine sağlık , teşekkürler gibi yorumlar spam sayılıp anında silinir.
● Rencide edici ve hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
● Web adresinizin yorum içeriğinde geçmemesine dikkat ediniz .