Kadınların Stil Sorunları

8 Aralık 2011 Perşembe

Hemen hemen tüm bayanların ortak sorunu, kıyafetlerini üzerlerine nasıl yakıştıracaklarını bilmemeleri. İşte şimdi bu ortak sorunlara uygun çözümler sunuyoruz.


--İnce belli, standart ölçülerde bir bayansınız. Bol ve sade bir elbiseyi biraz hareketlendirerek giymek istiyorsunuz. Ancak bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz.
      Bu durumda elbisenize uygun bir kemer isteğinizi yerine getirecektir. Dikkat etmeniz gereken nokta ise kemeri kullanırken bel hattınız yerine, basen hattını tercih etmeniz. İnce ya da orta kalınlıkta kemeler sizin için her zaman doğru aksesuar olacaktır.

--Diz hizasındaki eteklerinizin altına hangi ayakkabı/sandaletleri kullanacağınız modaya uyumluluk açısından büyük önem taşır. Eğer bahsettiğiniz etekler dar, kalem etekler ise plartform topuklular ve stilettolar bu kombinin vazgeçilmezi. Fakat pileli, bol veya dökümlü eteklerle yapacağınız uyum dolgu topuklu, kalın bantlı sandaletler veya metalik detaylı babetlerle doğru olabilir.

-- Açık tenli bayanların en büyük sıkıntısı ise yazın modası pastel renklerle solgun görünme korkusudur. Bunun için önerebileceğimiz bir iki nokta var. Pastel renkler deyince aklınıza sadece toprak renkleri gelmesin. Bu renk çemberinde  mavi, pembe ve sarının da bir çok tonu var. Ancak yinede kendinizi sadece bunlara mahkum etmeyin. Önemli olan sizin içinde bulunduğunuz kıyafetle rahat edip etmediğiniz...

Uyarı!
Tek renk bir kıyafet seçtiğinizde onu farklılaştıracak fosforlu bir detay kullanmalısınız. Ancak bir kaç fosforlu detayı yanyana kullandığınızda abartılı ve hoş olmayan bir görüntü oluşturacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

● Türkçe yazım ve dil bilgisi kurallarına uyunuz!
● Emeğine sağlık , teşekkürler gibi yorumlar spam sayılıp anında silinir.
● Rencide edici ve hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
● Web adresinizin yorum içeriğinde geçmemesine dikkat ediniz .