Hürrem Bakırı Modası

16 Aralık 2011 Cuma

Son dönemlerin en çok izlenen ve konuşulan dizisi “Muhteşem Yüzyıl”ın ön plana çıkan karakteri Hürrem Sultan’ın Meryem Uzerli nin saç rengi Türk kadınları arasında yeni bir saç tonunun da ismi oldu: “Hürrem Bakırı”. Herkesin dilinde Hürrem bakırını nasıl elde ederim? Hangi marka saç boyası, kaç numara? İşte cevabı....

Türkiye’nin ilk ve en büyük saç boyası üreticisi NEVACOLOR Yönetim Kurulu Başkanı Armağan Okay,  kış sezonunda saç boyasında ağırlık kazanan kahverengi tonlarının, son iki ayda bakır tonuyla yer değiştirmeye başladığını söyledi. NEVACOLOR olarak bu ilhamla yarattıkları 8.44 Tarçın Bakır renginin satışının son iki ayda yüzde 60 arttığını belirten Okay, hem tüketicinin hem de kuaförlerin bu renklere çok yoğun talebi olduğunu belirtti.

Renklerin saçlarla mükemmel uyumunu oluşturan marka NEVACOLOR kadın trendlerindeki gelişmelerden aldığı ilhamla yarattığı 8.44 Tarçın Bakırı rengi 6 liralık fiyatı ile de tüketicilerin ve kuaförlerin yoğun tercih ettikleri markaların ilk sıralarında geliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

● Türkçe yazım ve dil bilgisi kurallarına uyunuz!
● Emeğine sağlık , teşekkürler gibi yorumlar spam sayılıp anında silinir.
● Rencide edici ve hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
● Web adresinizin yorum içeriğinde geçmemesine dikkat ediniz .