ELLE Tarzı Kış Şıklığı

7 Aralık 2011 Çarşamba

                                                          çizme modelleri

Yağmurlu Günlerinizin Kurtarıcısı

Yağmurlu günlerin gözdesi çizme modelleriyle dikkat çeken ELLE’in yeni sezon koleksiyonunda özel indirim fırsatı !
Geniş renk ve model seçeneği ile farklı tarzlara hitap eden ELLE, havaların iyice soğuduğu, yağmurların başladığı bugünlerde çizme modelleriyle revaçta.
ELLE, tüm yeni sezon ürünlerinde Kasım ayı sonuna kadar sürecek %50’ye varan indirimlerle de koleksiyonu cazip kılıyor.

ELLE, yeni sezon koleksiyonundaki rengarenk modelleriyle soğuk günleri sımsıcak yapıyor. Özellikle trendy gençlerin yoğun ilgi gösterdiği farklı renk ve desende hazırlanan, neşeli yağmur çizmeleri vitrinlerdeki yerini alıyor. Günün modasına uygun modeller, ELLE tarzını yansıtan detaylarıyla beğeni topluyor.

Yeni sezon koleksiyonunda özel bir kampanya düzenleyen ELLE, Kasım ayı boyunca; kadın-erkek koleksiyonunun tüm ürünlerini % 40 - % 50 indirimli fiyatla sunuyor.

ELLE tarzı kış şıklığı…
Markanın tarzını yansıtan “City Forest” temalı koleksiyon, geniş renk ve model seçeneği içeriyor. Koleksiyon hem kadınlar hem de erkekler için günün farklı zaman dilimlerinde farklı kıyafetlerle farklı kombinasyonlar yapmaya imkan tanıyor. Kızıl kahve tonları, tabalar, yeşil, kuzguni mavi ve vizon ağırlığının hissedildiği modeller göze çarpıyor. Ayakkabının vazgeçilmez rengi siyah da her zamanki gibi revaçta. Çiçek desenleri ve ekoselerin yanı sıra, chanell kumaşlarla, süet ve eskitilmiş deriler ile kombinlenen yün örgüler de ELLE’in tarzını ortaya koyuyor. Krokodil, yılan ve leopar gibi çarpıcı detaylar da dikkat çekiyor. Oxfordlar, bootiler, botlar ve postallar kış günlerinin gözdeleri…

ELLE’in müzik aşkıyla tasarladığı “123 by ELLE” ve “Flamenco Shoes” koleksiyonları da içinizi ısıtacak modeller sunuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

● Türkçe yazım ve dil bilgisi kurallarına uyunuz!
● Emeğine sağlık , teşekkürler gibi yorumlar spam sayılıp anında silinir.
● Rencide edici ve hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
● Web adresinizin yorum içeriğinde geçmemesine dikkat ediniz .