Çorapta Dünya Modası Daymod

8 Aralık 2011 Perşembe

Havalar soğumaya başladı mevsim yavaş yavaş dönüyor. Kışın yaklaşması ile birlikte kış aylarının vazgeçilmezi çoraplarda raflarda yerini almaya başladı. İlk başlarda soğuk havalarda ısınmak için kullandığımız çoraplar artık kıyafetlerimizin bir parçası; Her geçen sene moda da daha etkili olan çoraplar bu yılın en belirgin trendi Farklı kalınlık, renk ve farklı yapılarda görebileceğimiz çoraplar giyimde tarzı sevenler için ilginç alternatifler olacak..Opak   çoraplar küçük desenliler, taytlar ve tabi ki klasik çoraplar  bu kışın gözdeleri olacak.

 İnce çorap üzerine gerek Türkiye gerekse yurt dışında kısa sürede önemli bir mesafe kaydeden Daymod 2011-2012 koleksiyon çekiminde Hollywood un unutulmaz starlarını canlandırdı.Her kadının iç dünyasında yatan Hollywood starı olma isteğinden yola çıkarak hazırlanan koleksiyonda tasarımlar döneme göre uyarlandı. Hollywood un unutulmaz kadın starlarının dönem kıyafetleri ile kombinlenen yeni koleksiyon 2011 kışına damgasını vuracak.

19 yeni model külotlu 3 yeni model tayt 5 yeni model file diz altı gibi bu sezona iddialı giren Daymod 2011 Sonbahar Kış koleksiyonunda  13 mevcut çocuk modeline de iki yeni model daha ekledi. Külotlu çoraplarda Siyah, Kahve, Kemik, Beyaz  taytlarda ise Siyah Kırmızı, Fuşya Mor, Kahve  renklerin hakim olduğu Daymod’un 2011 Sonbahar / Kış koleksiyonunda devam eden modellerle birlikte toplam 96 model bulunuyor.

Daymod 2012 koleksiyon çekimin de  unutulmaz Hollywood starlarını canlandırdı.
Tara PR tarafından hazırlanan Proje de  Moda editörü Pınar Zeynep Akyürek, fotoğrafçı Serkan Emiroğlu gibi sektörün önemli isimleri görev aldı.

İki gün süren çekimler için ekip yaklaşık bir ay Hollywood yıldızları üzerinde geniş bir araştırma yaptı.
Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Tara Pr Genel Koordinatörü Beşir Tulu Halbuni “ Her kadının içi dünyasında bir Hollywood starı olma isteği vardır. Bizde bu duygudan yola çıkarak Daymod un yeni koleksiyonunda Hollywood un unutulmaz yıldızlarını canlandırdık çok keyifli bir çalışma oldu. Daymod olarak bundan sonra ki senelerde koleksiyonlarımızı yine kadına özgü konseptlere bağlayacağız dedi.

Daymod Yetkilileri ise Daymod olarak 10 yıldır tüketicimize hizmet vermekteyiz. Yaklaşık 3000 satış noktamız var. Her sene daha ileriye gidiyoruz. Daymod markasını asıl layık olduğu yere taşımak üzere pazarlama çalışmalarına ağırlık verdik. Proje ortaklarımızla beraber Daymod u bir dünya markası yapacağız dedi.

Koleksiyon çekimleri başta katalog ve web sayfası olmak olmak üzere bir çok yerde kullanılacak.
Day Mod’un 2011 Sonbahar/Kış Koleksiyonu görmek ve size uygun ürünümüzü satın almak üzere sizleri www.daymod.com online satış sitemize ve  Day Mod satış noktalarına davet ediyoruz.
İçinizdeki star ışığını hiçbir zaman kaybetmeyin...

0 yorum:

Yorum Gönder

● Türkçe yazım ve dil bilgisi kurallarına uyunuz!
● Emeğine sağlık , teşekkürler gibi yorumlar spam sayılıp anında silinir.
● Rencide edici ve hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
● Web adresinizin yorum içeriğinde geçmemesine dikkat ediniz .