2012 En Güzel Kahkül Modelleri

23 Aralık 2011 Cuma

 2012 yılı ile birlikte kadınlara özgü eski hatta 1970lerin modası olan kahküllerin trend oluşları.  güzel ve modayı yakından takip edenler için kahkül trendini en ince ayrıntılarına kadar sizlerle paylaşıyoruz. Yüz hatlarına göre kahkül seçimi,en güzel kahkül modelleri, kahkül nasıl olmalıdır. kahkülün püf noktaları gibi bir çok detay anlatılmıştır.70′lerin modası uzun saçlar ve kahküller dönemin son trendlerinden. Kahkül nasıl kullanılmalıdır? Yüz tipine uygun en uygun kahkül nasıl kesilir? İnce telli saçlar için kahkülün altın kuralı nedir? Kahkül hakkında bilmeniz gerekenlerin hepsini sizin için burada topladık.





Yuvarlak Yüz için
yuvarlak yüz tipine sahipseniz, kullanmanız gereken kahkül biçimi kendi içinde katlı olan kahküldür. Bu sayede yanaklarınızın belirginliğini yumuşatmış olursunuz. Ayrıca bu tarz kahkül yüzünüzü daha uzun göstermeye yardımcı olur. Fakat çok kısa kesmemeye dikkat edin.






Kare Yüz için
Kare yüz hatlarına sahipseniz sizin için en uygun kahkül gözlerinize kadar kesilendir. İnce ve hafif katlı olarak gözlerinize kadar düşen kahkül yüzünüzün köşeli görünümünü yumuşatır.

Oval Yüz için
Oval yüz hatlarına sahipseniz kahkül için çok şanslısınız demektir. Çünkü yüzünüze hemen hemen her kahkül kesimi mükemmel şekilde oturur. Fakat en ideali kalın kesilen ve gözlerinizden biraz daha yukarıda biten kahküldür. Eğer ince saçlara sahipseniz kahkülü ince olarak kesin ve yana tarayın.


Kalp Yüz için
Çeneniz belirgin ve yanaklarınız dolgun ise kalp yüzlü olanlardansınız. Bu yüz tipi için en ideal kühkül, hafif uzun bırakılıp yana taranan kahküldür. Bu sayede dikkati çenenize değil saçlarınıza çekmiş olursunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder

● Türkçe yazım ve dil bilgisi kurallarına uyunuz!
● Emeğine sağlık , teşekkürler gibi yorumlar spam sayılıp anında silinir.
● Rencide edici ve hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
● Web adresinizin yorum içeriğinde geçmemesine dikkat ediniz .