2012 Sonbahar Kış Çanta Modası

14 Kasım 2011 Pazartesi


Kış mevsiminin kapımıza dayandığı bu zamanlar biz bayanların yaz, kış, sonbahar dinlemeden her zaman almak istediği ürün olan çantalara biraz değinelim.
AW11 sezonu çanta trendinde her marka kendi için farklı tasarımları denemiş olsada her moda evinde rastladığımız çanta metaryellerinden biri de piton derisi olduğu gözlerden kaçmıyor. Renklerde geniş yelpaze kullanılsada sonbahara uygun koyu renklerin tercih edileceği bir sezon yine bizi bekliyor.
Valentino, 2011 sonbaharında piton derisini renkli tercih ederek büyük ve günlük kullanabileceğimiz tarzda bir çanta tasarlamış. Gucci sarı renk model çantası klasik tarzı olanlar için çok uygun.
Hemen hemen her markanın koleksiyonunun yıldızı olan başka bir renkte turuncu..Yazın sıcaklığını arayanlar için güzel bir seçim.
Tilki kuyruğu aksesuarı bulunduran çantalar bu sonbahar kış sezonunda revaçta olacak. Henry Beguelin, Gucci, Louis Vuitton gibi ünlü markaların koleksiyonlarında gördüğümüz çantalar şimdiden Hollywood yıldızlarının tercihleri arasında yer alıyor.
Siyah, sezonu olmayan her zaman trend olan renkler arasında. Biz bayanların dolabında birden çok ebat ve modelde karşılaşacağımız çantalara sahip olmak için www.daybuyday.com ziyaret edebilirsiniz.



0 yorum:

Yorum Gönder

● Türkçe yazım ve dil bilgisi kurallarına uyunuz!
● Emeğine sağlık , teşekkürler gibi yorumlar spam sayılıp anında silinir.
● Rencide edici ve hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
● Web adresinizin yorum içeriğinde geçmemesine dikkat ediniz .